Coaching aanbod


 Workshop geld beheren kun je leren! 

Ik kan mensen helpen om inzicht te krijgen in hun situatie.

Wat voor type ben je, hoe kijk je naar geld, wat zijn je overtuigingen? We gaan werken aan bewustwording, waardoor je weer overzicht krijgt over je financiële situatie.  Heel belangrijk is je mindset.  Hoe kijk jij naar geld? Ben je voor een dubbeltje geboren en wordt je nooit een kwartje? Of is dat slechts een ingesleten overtuiging? Kan deze worden omgezet? Samen met jou ga ik die uitdaging aan. We gaan op zoek naar de juiste tools die je kunnen helpen om zó met je inkomsten om te gaan, dat je aan het eind van de maand uitkomt en/of een stukje salaris over hebt, in plaats van andersom! 

Meld je via de contact pagina aan voor een gratis workshop/ webinar

 

Om succes te behalen op gebieden waar je zelf meer groei wenst. Is het belangrijk om een coach/trainer te hebben die je een duwtje in de rug geeft om aan de slag te gaan: een ondersteunende persoon die naast je kan staan om te helpen de juiste keuzes te maken. En je de mogelijkheid geeft om te groeien naar dat wat jij wilt bereiken. Op basis van mijn eigen ervaring, wil ik je hier graag in begeleiden. Om die reden hierbij een aantal opties.

 

Opstart pakket:

Cursus wet van aantrekking

Haal jij onbewust negatieve dingen/ gebeurtenissen in je leven?

Tijdens deze cursus leer je hoe je je dromen realiseert / je gaat leren wat jou verantwoordelijkheid is in situaties.

Deze cursus duurt 2 maanden! In die maanden krijg je veel inzichten hoe jij je doelen kunt behalen, je eigen dromen J.  In deze cursus, hebben we elke 2 weken contact om over jou behaalde doelen te praten en nieuwe doelen te stellen voor de 2 weken die gaan komen. Denk goed na over je hele grote droom en over een aantal kleine dromen en ga met mij in gesprek om daar makkelijker naartoe te groeien. Tevens zal ik je ook video’s sturen waardoor je meer inspiratie krijgt. Of boeken die ik aanbeveel om te gaan lezen.

Tijdbesparende coaching:

Wordt de baas over jou tijd en jou agenda

Beheer jij je agenda, of beheert de agenda jou?

Wordt jij geleefd door je afspraken, of heb jij alles onder controle?
Heb jij voldoende tijd voor jezelf?
Niet iedereen is geboren met de structuur om een goede agenda te onderhouden.  Maar dit kun je wel aanleren J!
Tijdens deze coaching, hebben we elke 2 weken contact hoe de afgelopen 2 weken gingen en wat er beter mag en kan. Dit zijn korte contactmomenten. Op die manier krijg je steeds meer structuur in je leven. Iets nieuws aanleren duurt vaak een langere tijd. Wanneer jij meer rust wilt in je leven / overzicht wat er gebeurt in de week.

Heb je hier ondersteuning bij nodig?

Standaard coaching Burn-out

Burn-out coaching hoe voorkom je deze / hoe kom je er uit?

Zit jij met jezelf in de ‘knoei’? Na deze coaching sta jij meer in je kracht, kun je beter omgaan met gebeurtenissen en kom je beter uit de situatie dan voor je erin kwam!

Middels video modules met elk een eigen onderwerp. Kun je deze cursus volgen. Waarbij elk 2 weken over 1 module in 45 minuten uitgebreide feedback  gegeven wordt 1op 1.

Je kunt de informatie op deze manier beter verankeren in je dagelijkse leven / denkprocessen.

Meest populaire coaching:

Wil jij je verder ontwikkelen op gebied van financiën, persoonlijke groei, werk/business, relaties en gezondheid?

 

Dit is een intensieve coaching waarbij we veel contact hebben samen. Deze is bedoeld voor iemand die klaar is om:

-  Buiten hun comfortzone te stappen.

Iemand die gemotiveerd is om stappen te nemen en daarbij goede begeleiding wil hebben.

Zichzelf te stimuleren om te groeien op genoemde aspecten.

De contactmomenten en afspraken die we maken met betrekking tot opdrachten zijn van groots belang. 
Hoe meer jij laat zien waar je heen wilt, hoe meer ik voor jou kan doen!
Je hebt in deze module dus huiswerk, het is de bedoeling dat dit 24 uur voor het nieuwe gesprek bij me wordt ingeleverd. Tevens teken je voor de commitment een erecode coaching.  

2 maanden lang elke week een gesprek van 1 uur via skype.

Offerte op aanvraag. 

 

Geef je keuze door via: https://goo.gl/forms/dH9Lb9jpo48jv3mH2

 

 Wat mensen zeggen over de coaching die ze hebben gevolgd bij Feel Good & Enjoy Life!:

Anonieme ervaring n.a.v. halfjaar coachingstraject

Ik ben mij nu veel meer bewust dat ik zelf mijn leven in handen heb. Ik kan nu eindelijk mijn carriere zelf sturen in de richting die ik wil. Het was goed om door jou gecoached te worden omdat je alles in perspertief brengt, alles wat ik bedenk is maakbaar en haalbaar waardoor ik mij veilg voel om mijn dromen en doelen met jou te delen. Het is altijd een verademing om iemand zoals jij te ontmoeten in mijn leven die zegt: Ja, hoor! het is mogelijk en samen vinden we de weg naar het succes. Dank je wel voor je coaching.

 

Marije de Heer, beheerder Vogel- en dierenopvang:


De coaching heeft mij doen in zien dat ik het waard ben. Dat alles energie is en dat wat je geeft ook naar je terug komt. Ik ben me meer bewust van mij zelf en mijn grenzen. Ook van burn-out signalen ben ik me meer bewust. Ik ben meer in balans en denk positiever. Hierdoor sta ik meer in mijn kracht ook op mijn werk!

 

Joost Botman, assistent accountant:

De coaching (van Suzan) heeft mij meer energie en waardering in het dagelijks leven gebracht. Ik zit in een proces van verandering, wat zijn ups en downs kent. In de periode dat Suzan mij benaderde, zat ik niet lekker in mijn vel. Wat Suzan mij aanbood leek in het begin dubbel. Ik was al bezig met zelfhulp en ik twijfelde of ik coaching nodig zou hebben. Het persoonlijk contact en begeleiding gaf voor mij de doorslag om alsnog Suzan's coaching te volgen, met als doel: me beter in mijn vel voelen! Ik ben blij dat ik gekozen heb om de coaching te volgen. Suzan heeft mij geleerd om structureel waardering te hebben in mijn dagelijks leven. Door relevante voorbeelden en ‘triggerende’ opdrachten kwam ik erachter wat waardering in mijn dagelijks leven voor mij betekend. Vervolgens leerde ik zelf waardering te hebben voor de kleine dingen: een goede maaltijd of een rondje lopen. Door dit stapsgewijs te doen heb ik uiteindelijk meer waardering gekregen voor mezelf. Ik voel me beter in mijn vel!

 

 


Bereikbaar op (0229) 75 73 05  Contact opnemen