Expertise


Screen los angeles fabriek

Onderzoek

Meer dan dertig jaar is Sunrider® expert op het gebied van gezondheid en wetenschap. De succesformule is onderzoek, productontwikkeling en de producties in eigen beheer, sinds de oprichting in 1982 door Dr. Tei-Fu Chen en zijn vrouw Dr. Oi-Lin Chen. Met hun vijf kinderen sturen zij een gekwalificeerd team van wetenschappers aan, met oog op de toekomst.

Ontwikkeling

De geavanceerde productiefaciliteiten vormen bij Sunrider® een zeer belangrijk onderdeel van de organisatie. Deze expertise waarborgt veiligheid, kwaliteit en effectiviteit van de producten. Daarnaast treft Sunrider® veel eco-effectieve maatregelen, zoals energiebesparing door efficiënte apparatuur en heeft het hoofdkantoor een eigen zonnepanelensysteem aangelegd.
Bekijk de bedrijfsgids van Sunrider® voor een uitgebreide uitleg over het productieproces.

Productie

Sunrider® is erg open over het productieproces. Eens per twee jaar worden distributeurs en IBO's (Independent Business Owners) rondgeleid door de fabrieken tijdens een conventie. Als IBO is met eigen ogen te zien hoe met de meest geavanceerde machines in een ultraschone omgeving, voedings-middelen, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen produceren, 
gebaseerd op de Filosofie der Regeneratie
.

Producten

Meer dan 400 producten worden vervaardigd volgens de hoogste precisienormen voor optimale concentratie, effectiviteit en veiligheid. 
Van repen, shakes en drankjes, tot supplementen en veilige cosmetica waar geen dierlijke producten inzitten.
Maak gelijk het huis schoon met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Dan zorgen we samen, als IBO's, dat de wereld nog beter en mooier wordt!
Geniet de beste producten van Sunrider® en bouw gelijk een zakelijk netwerk op en een inkomen.


Bereikbaar op (0229) 75 73 05  Contact opnemen