Filosofie


Screen 20160033 sun balance schema regel

De kracht van de vijf elementen

De producten van Sunrider® zijn gebaseerd op de Filosofie der Regeneratie™. Een filosofie die al meer dan 5.000 jaar oud is. De kennis berust op Chinees kruidenonderzoek en is opgebouwd uit de vijf elementen: vuur (hormoonsysteem), aarde (spijsvertering), metaal (ademhaling), 
water (circulatie) en hout (afweersysteem).
Het basisprincipe van deze filosofie is het creëren van balans en optimale gezondheid van het lichaam door het lichaam te voeden en te reinigen met de beste voedingsmiddelen zonder chemicaliën.

De voedingsmiddelen zijn gestoeld op vier principes:

Voeden + Reinigen = Balans
Met deze producten kan afstemming worden gevonden voor het bevorderen van optimale gezondheid.

Voedingsmiddelen, geen chemicaliën
Geconcentreerde voedingsstoffen worden geleverd, doordat in het productieproces de levensstructuur van het voedsel intact blijft. Simpel voorbeeld: in plaats van uit een sinaasappel vitamine te halen, wordt de hele sinaasappel gebruikt.

Variatie 
De voedingsmiddelen bestaan uit een variatie van zuiver natuurlijke ingrediënten. Altijd worden diverse kruiden gebruikt om één product te maken waardoor afwisseling ontstaat. 

Expertise in samenstelling en concentratie 
In het bedrijfseigen productieproces staat voorop, dat heilzame voedingsstoffen worden geëxtraheerd, 
geconcentreerd worden opgenomen en negatieve ingrediënten geminimaliseerd.

De bedoeling is dat de vijf regeneratie elementen gaan samenwerken, waardoor balans ontstaat. Gebalanceerde voeding draagt bij aan de algehele conditie en een gezonde uitstraling. Zodra u niet goed investeert in het lichaam, dan functioneert bijvoorbeeld het brein op den duur ook minder goed. De producten van Sunrider® zijn gemaakt om het lichaam te voeden, in balans te brengen en te reinigen. Het doel is niet om ziekte(n) te genezen maar om het lichaam gezond te houden. Een methode die kan zorgen voor algehele, persoonlijke groei met voeding als basis. Zorg ook dat uw lichaam en geest gezond blijven met de producten van Sunrider®!


Bereikbaar op (0229) 75 73 05  Contact opnemen