Over Suzan


Screen dsc 0010 pp

 

Suzan haar droom is dat een ieder elke dag op staat met een gelukkig gevoel. Wat houdt dat in? Wanneer iemand gelukkig is zijn alle facetten in balans: financiën, gezondheid, vrijheid, vrije tijd, bezig zijn met je passie en leven met leuke mensen om je heen!

Zij is van mening dat het super belangrijk is om te doen wat je leuk vind. Geluk zit in grote en kleine dingen.

Nadat Suzan een burn-out heeft gekregen op haar 23ste in 2013 wat 3 maanden voor haar bruiloft gebeurde. Gingen er kwartjes (dubbeltjes) vallen.
Op dat moment stelde ze zichzelf de vraag: wat is mijn levensdoel eigenlijk, waar wordt ik gelukkig van in me leven?!

Alleen maar werken en alles uit de kast halen wat in je zit, was een groot deel van de oorzaak van Suzan haar burn-out. Zij heeft toen een uitgebreid traject gevolgd waarin ze ging kijken waarom ze dit kreeg en wat ze eruit kon leren. Voeding was hier een hele belangrijke schakel in, zij was toen al erg bewust van voeding, maar verbruikte te veel energie. Hierdoor was de balans weg. 

de afgelopen 5 jaar heeft Suzan cursussen gevolgd op gebied van persoonlijke ontwikkeling en mindset. Wat ze graag deelt met mensen om haar heen. Vanuit haar eigen ervaring m.b.t. de burn-out wil ze mensen verder helpen, hoe ze kunnen ontdekken wat voor stappen ze kunnen zetten om te zorgen voor een goed herstel ook op de lange termijn. 

Wat kan Suzan jou nog meer bieden: 

 

©      Een betere en gezondere levensstijl

 

©       Kennis over de Wet van Aantrekking

 

©       Persoonlijke groei

 

Deze facetten spelen een belangrijke rol in haar leven. Hoe kijk jij naar dingen en waar geef jij aandacht aan?

 

 

Sta jij open voor verandering? Neem vrijblijvend contact op.


Bereikbaar op (0229) 75 73 05  Contact opnemen